Давайте приготуємо чудовий вегетаріанський капустяний салат, який не тільки багатий на вітаміни, але і приготовлений швидко і легко.

Цей салат ідеально підходить для зимового часу, коли хочеться одержати порцію корисних елементів.

Вам потрібні такі інгредієнти для чотирьох порцій:

Інгредієнти:

  • 90 г червонокачанної капусти
  • 80 г китайської капусти
  • 60 г білокачанної капусти
  • 2 морквини
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 2 червоні яблука
  • 4 ст. л. апельсинового соку
  • 2 стебла селери
  • 55 г кукурудзи (консервованої)
  • 2 ст. л. родзинок

Для заправки:

  • 4 ст. л. натурального йогурту
  • 1 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
  • Чорний мелений перець (за смаком)

Процес приготування:

  1. Дрібно наріжте всі види капусти і наріжте цибулю півкільцями. Додайте у велику миску, а також покладіть туди терту моркву.

  2. Наріжте яблука тонкими скибочками, збризкайте їх апельсиновим соком і додайте в миску з капустою. Туди ж покладіть кукурудзу, дрібно нарізану селеру та родзинки. Полийте апельсиновим соком, що залишився і ретельно перемішайте.

  3. Для приготування заправки змішайте йогурт, рубану петрушку і додайте до смаку чорного меленого перцю. Залийте цією запашною капустяний салат і ще раз добре перемішайте.

Тепер у вас готовий вітамінний салат, насичений різноманітними смаками та користю для організму.

Насолоджуйтесь цією простою і здоровою стравою, готовою всього за кілька хвилин!

Читайте також: