Зустрічайте дивовижний рецепт для незвичайної намазки, яка чудово підходить для бутербродів, тарталеток та млинців.
Цей паштет з багатим смаком не лише приваблює своїм апетитним виглядом, а й дивує своїм секретним інгредієнтом – броколі. Вона надає закусці не лише гарного кольору, але й цікавої текстури, роблячи її ніжною та чудово смачною.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, давайте розпочнемо створення цього кулінарного твору. Вам знадобляться такі продукти (розраховано на 5 порцій):
- Оселедець солона (філе) - 200 г
- Броколі – 100-120 г
- Яйця – 3 шт.
- Сир плавлений (наприклад, "Дружба") – 1 шт. (80 г)
- Чеснок - 1 зубчик
- Петрушка свіжа - 3-4 гілочки (5 г)
- Солодка гірчиця – 1 ч. ложка
- Лимон (для соку) – 1/2 шт. (або 1 ст. ложка соку)
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Переходячи до приготування, дотримуйтесь кроків:
-
Покладіть яйця в каструлю, залийте водою та варіть 8 хвилин після закипання. Після цього охолодіть яйця, заливши холодною водою.
-
Очистіть та наріжте яйця довільно.
-
Перекладіть броколі в каструлю з підсоленою окропом і варіть 5 хвилин.
-
Наріжте довільно плавлений сир. Дрібно порубайте петрушку та очистіть часник.
-
У блендер покладете яйця, сир, часник, петрушку, оселедець та гірчицю. Додати сік половини лимона.
-
Додайте брокколі, сіль та перець. Будьте обережні з сіллю через солоного оселедця.
-
Подрібніть усі інгредієнти у блендері до отримання однорідної маси паштету. Спробуйте та відрегулюйте смак. Перекладіть паштет у тарілку.
-
Готово! Смачного!
-
Тепер ви готові насолоджуватися цією унікальною та смачною стравою у колі своїх близьких та гостей.