Квашена капуста, однозначно чудова по собі, набуває ще цікавіших ноток, якщо взятися за приготування чудового салату, до якого входять яблука, виноград і насіння льону!
Цей варіант приготування додасть вашому обіду або вечері не лише чудовий смак, а й багатство текстур.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для приготування цього чудового салату на дві порції потрібні такі інгредієнти:
- Квашена капуста: 100 г
- Яблука: 1 шт. (приблизно 100 г)
- Виноград: 5-6 пензликів (близько 30 г)
- Насіння льону: 1 чайна ложка (приблизно 5 г)
- Цукор: 1 чайна ложка (приблизно 5 г)
- Рослинна олія: 0,5 чайної ложки
Давайте перейдемо до процесу приготування:
-
Почнемо з яблук: ретельно вимийте їх, позбавтеся насіння, а потім наріжте тонкими часточками, щоб вийшла естетично приваблива композиція.
-
Після цього звернемо увагу на квашену капусту: відіжмемо її, щоб позбутися зайвої вологи, а потім наріжемо на зручніші шматочки.
-
У великій мисці з'єднаємо капусту з нашими підготовленими яблуками, додамо виноград і посипаємо насінням льону.
-
Тепер додамо салату нашу унікальну смакову палітру: додамо сіль для підкреслення смаку, трохи цукру для балансу та половину чайної ложки олії для м'якості.
-
Ретельно перемішаємо всі інгредієнти, щоб вони рівномірно просочилися приправами та олією.
От і все! Приємного апетиту, насолоджуйтесь цим освіжаючим та корисним салатом, який поєднує у собі різноманітність смаків та користі для вашого організму!