|
У серця видаляємо великі судини, зайвий жир. Серця розрізаємо навпіл, промиваємо, видаляючи згустки крові, обсушуємо.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПечериці протираємо вологим кухонним рушником, нарізаємо тонкими скибочками.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо серця на помірному вогні приблизно 15 хвилин.
Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями.
Очищену моркву нарізаємо тонкою соломкою або натираємо на тертці для моркви корейською.
Через час додаємо цибулю до серця. Помішуючи, готуємо до прозорості цибулі, близько 2-3 хвилин.
Туди ж відправляємо печериці.
- Обов'язково просушіть гриби. Інакше, увібравши зайву вологу, вони втратять свої смакові якості.
Перемішуємо всі інгредієнти у сковороді та накриваємо кришкою. Готуємо хвилин 5, печериці повинні пустити сік.
Рис добре промиваємо до прозорої води. Викладаємо рис у сковороду, обсмажуємо вміст хвилини.
Вливаємо 250 мл води.
Часник натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. Додаємо часник у сковороду.
Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння на середньому вогні, а потім готуємо на тихому вогні 15-20 хвилин, до готовності рису.
Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до рису з курячими сердечками та печерицями наприкінці приготування. Перемішуємо і даємо страві ще 5 хвилин постояти під кришкою.
Читайте також:
У такий сніданок закохається вся родина: рецепт рисових биточків із яйцями та борошном
Корисні чи небезпечні? Експерти роз'яснили, скільки можна їсти мандаринів і кому вони протипоказані
Худнеєте за лічені дні: що треба їсти на сніданок, щоб швидко скинути вагу
Помилка, яку ми повторюємо щодня: чому не рекомендується пити каву з молоком