Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 500 г курячої грудки
- 1 куряче яйце (сире)
- 3 ст. ложки фети
- 120 г голландського сиру
- Соус за смаком
- 1 помідор
- 1 болгарський перець
- Спеції (сіль, запашні трави, запашний перець)
- Гриби (за смаком та за бажанням)
Харчова та енергетична цінність.
- Ккал: 1299,3
- Білки: 169.9 г
- Жири: 59.2 г
- Вуглеводи: 18.6 г
На 100 г блюда:
- Ккал: 132,6
- Білки: 17.3 г
- Жири: 6 г
- Вуглеводи: 1.9 г
Кроки приготування:
- Курячі грудки подрібніть у блендері, додайте спеції та яйце, щоб вийшов фарш.
- Розкладіть фарш рівномірним шаром у формі кола на пекарському папері, змоченими у воді руками надаючи форму.
- Поставте тісто в розігріту до 180 °C духовку на 18-20 хвилин.
- Вийміть корж, намажте його соусом.
- Використовуйте свою фантазію для укладання інгредієнтів: додайте шар фети, помідори нарізані кільцями і болгарський перець, а зверху посипте тертим голландським сиром.
- Помістіть блюдо назад у духовку і готуйте приблизно 15 хвилин, доки всі інгредієнти гарно не запікаться.
- Подавайте гарячим, насолоджуйтесь унікальним смаком вашого "м'ясного" пирога без тіста!