Рецепт єгерського шніцелю: німецька вечеря із вершково-грибним соусом.

Інгредієнти:

2 ст. рослинного масла.

Бекон нарізаний.

1 цибулина, нарізана.

300 г грибів нарізаних.

100 г борошна.

50 мл овочевого бульйону чи води.

30 мл вершків.

Чебрець, сіль, чорний перець.

2 ст. молоко.

400 г свинини.

1 яйце.

Панірувальні сухарі.

Петрушка нарізана.

Інструкції:

На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте нарізану цибулю, доки вона не стане прозорою. Додайте нарізані гриби та бекон. Перемішайте та готуйте 2 хвилини.

Додайте борошно в грибну суміш і добре перемішайте.

Вершки з'єднати з овочевим бульйоном або водою, вилити суміш в каструлю. Додайте чебрець і готуйте, поки соус не загусне. Відрегулюйте приправу сіллю та перцем.

В окремому посуді з'єднайте борошно із сіллю. Обваляти свинячі відбивні в борошняній суміші.

Яйце збийте з 1 столовою ложкою молока. Зануріть кожну посипану мукою свинячу відбивну в яєчну суміш, а потім посипте панірувальними сухарями.

Обсмажуйте свинячі відбивні по 2-4 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотаво-коричневими. Викладіть їх на серветку, щоб увібрати зайву олію.

Якщо грибний соус занадто густий, додайте ложку молока. Відрегулюйте приправу сіллю та перцем до смаку.

Подавайте єгерський шніцель із вершково-грибним соусом і прикрасьте рубаною петрушкою.

Ця німецька вечеря є чудовим поєднанням хрусткого свинячого шніцелю і насиченого вершково-грибного соусу, створюючи ситну і ароматну страву.

Читайте також:

Коли немає часу, а їсти хочеться: рецепт швидкого та ситного закарпатського супу "Капуста підбивна"

Здоров'ю не нашкодить і постать не постраждає: лікарі назвали найкорисніший хліб

Це має знати кожен: кому тепер почнуть видавати повістки прямо на вулиці