Рецепт єгерського шніцелю: німецька вечеря із вершково-грибним соусом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
2 ст. рослинного масла.
Бекон нарізаний.
1 цибулина, нарізана.
300 г грибів нарізаних.
100 г борошна.
50 мл овочевого бульйону чи води.
30 мл вершків.
Чебрець, сіль, чорний перець.
2 ст. молоко.
400 г свинини.
1 яйце.
Панірувальні сухарі.
Петрушка нарізана.
Інструкції:
На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте нарізану цибулю, доки вона не стане прозорою. Додайте нарізані гриби та бекон. Перемішайте та готуйте 2 хвилини.
Додайте борошно в грибну суміш і добре перемішайте.
Вершки з'єднати з овочевим бульйоном або водою, вилити суміш в каструлю. Додайте чебрець і готуйте, поки соус не загусне. Відрегулюйте приправу сіллю та перцем.
В окремому посуді з'єднайте борошно із сіллю. Обваляти свинячі відбивні в борошняній суміші.
Яйце збийте з 1 столовою ложкою молока. Зануріть кожну посипану мукою свинячу відбивну в яєчну суміш, а потім посипте панірувальними сухарями.
Обсмажуйте свинячі відбивні по 2-4 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотаво-коричневими. Викладіть їх на серветку, щоб увібрати зайву олію.
Якщо грибний соус занадто густий, додайте ложку молока. Відрегулюйте приправу сіллю та перцем до смаку.
Подавайте єгерський шніцель із вершково-грибним соусом і прикрасьте рубаною петрушкою.
Ця німецька вечеря є чудовим поєднанням хрусткого свинячого шніцелю і насиченого вершково-грибного соусу, створюючи ситну і ароматну страву.
Читайте також:
Коли немає часу, а їсти хочеться: рецепт швидкого та ситного закарпатського супу "Капуста підбивна"
Здоров'ю не нашкодить і постать не постраждає: лікарі назвали найкорисніший хліб
Це має знати кожен: кому тепер почнуть видавати повістки прямо на вулиці