Салат "Мімоза" у кожній родині знаходиться в п'ятірці улюблених страв через доступність продуктів, найпростіше приготування та приємно-ніжного смаку. При цьому консервована риба - це, звичайно, швидко і завжди доступно, але не зрівняється до смаку зі свіжою рибою. Тому якщо у вашому розпорядженні опинився шматочок червоної риби (кета, горбуша, кижуч), настійно рекомендуємо приготувати цей популярний листковий салат у "новому звучанні".

Насамперед потрібно підготувати інгредієнти для салату "Мімоза" з червоною рибою:

  • відварена картопля – 4 шт.;
  • відварена морква – 4 шт.;
  • слабосолона сьомга - 250 г;
  • біла цибуля – ½ шт.;
  • відварені яйця – 4 шт.;
  • зелень;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Для початку потрібно замаринувати цибулю. Нарізати половинками кілець, посипати сіллю та цукром, ретельно перемішати, залишити на 10 хвилин.

Салат слід збирати у круглій формі діаметром 18-20 см.

На дно викласти потерту на великій тертці половину порції картоплі та полити майонезом.

Викласти шар риби.

Викласти шар маринованої цибулі.

Додати|добавляти| дрібно нарізаний білок і знову полити майонезом.

Наступний шар – морква, потерта на дрібній тертці. Полити майонезом.

Викласти картопля, що залишилася, і додати майонез.

Посипати верх салату жовтком і посипати зеленню до смаку.

Без цього Новий рік не відбудеться: як приготувати справжній крабовий салат. Багато хто робить це неправильно

Порадуйте своїх рідних: прості рецепти смачного салату з тунцем

Океан смаку: вишукані салати з крабовими паличками, які варто спробувати