Салат "Мімоза" у кожній родині знаходиться в п'ятірці улюблених страв через доступність продуктів, найпростіше приготування та приємно-ніжного смаку. При цьому консервована риба - це, звичайно, швидко і завжди доступно, але не зрівняється до смаку зі свіжою рибою. Тому якщо у вашому розпорядженні опинився шматочок червоної риби (кета, горбуша, кижуч), настійно рекомендуємо приготувати цей популярний листковий салат у "новому звучанні".
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНасамперед потрібно підготувати інгредієнти для салату "Мімоза" з червоною рибою:
- відварена картопля – 4 шт.;
- відварена морква – 4 шт.;
- слабосолона сьомга - 250 г;
- біла цибуля – ½ шт.;
- відварені яйця – 4 шт.;
- зелень;
- сіль за смаком;
- перець за смаком.
Для початку потрібно замаринувати цибулю. Нарізати половинками кілець, посипати сіллю та цукром, ретельно перемішати, залишити на 10 хвилин.
Салат слід збирати у круглій формі діаметром 18-20 см.
На дно викласти потерту на великій тертці половину порції картоплі та полити майонезом.
Викласти шар риби.
Викласти шар маринованої цибулі.
Додати|добавляти| дрібно нарізаний білок і знову полити майонезом.
Наступний шар – морква, потерта на дрібній тертці. Полити майонезом.
Викласти картопля, що залишилася, і додати майонез.
Посипати верх салату жовтком і посипати зеленню до смаку.
Порадуйте своїх рідних: прості рецепти смачного салату з тунцем
Океан смаку: вишукані салати з крабовими паличками, які варто спробувати