Ця страва обіцяє надзвичайну насолоду завдяки поєднанню пікантного чоризо та ароматних спецій у вигляді паприки з орегано.
Готуйтеся витратити в цілому близько 1 години 15 хвилин, з яких активною участю займе приблизно 25 хвилин. Цей рецепт розрахований на 5 порцій.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОсь що вам знадобиться:
- Картопля (800-900 г)
- Чоризо (100 г)
- Цибуля (1 шт.)
- Курячі стегна (4-5 шт.)
- Сіль за смаком)
- Перець чорний мелений (за смаком)
- Рослинна олія (3 ст. л.)
- Курячий бульйон або вода (200 мл)
- стручковий перець (½-1 чайної ложки)
- Сушений орегано (1 ч.л.)
Тепер перейдемо до приготування:
- Наріжте картоплю середніми шматочками, а чоризо – тонкими скибочками. Цибулю наріжте півкільцями або четвертинками кілець.
- Натріть курку сіллю та перцем. Якщо використовуєте гомілки замість стегон, це також підходить.
- Розігрійте олію в сковороді і злегка підрум'яньте курку. Викладіть її в замащену олією форму.
- У тій же сковороді підрум'яніть картоплю. Покладіть до курки разом із цибулею та чоризо.
- Змішайте гарячий бульйон з паприкою, орегано, сіллю та перцем. Обережно влийте у ту саму форму.
- Накрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 180 °C духовку на 35–40 хвилин.
- Зніміть фольгу і підрум'яньте ще 5-10 хвилин.
Подавайте цю чудову страву гарячим і насолоджуйтесь витонченим поєднанням смаків та ароматів, які привернуть увагу будь-якого гурмана.