Гарбузові котлети в духовці - це смачна та корисна страва, яка сподобається як дорослим, так і дітям. Гарбуз - це низькокалорійний продукт, багатий на вітаміни і мінерали. Вона допомагає покращити травлення, знизити рівень холестерину та зміцнити імунітет.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування ситних котлет з гарбуза з яйцем від одеської тітки Сари читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ситних котлет з гарбуза з яйцем від одеської тітки Сари нам знадобиться:
- 500 г гарбуза
- 1 яйце
- 1 столова ложка борошна
- 1 столова ложка манки
- сіль та перець за смаком
Спосіб приготування ситних котлет з гарбуза з яйцем від одеської тітки Сари:
- Очищений гарбуз натираємо на середній тертці для приготування ситних котлет із гарбуза з яйцем від одеської тітки Сари.
- Додаємо до гарбуза сіль та перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин.
- Після цього віджимаємо з гарбуза сік, що виділився.
- Додаємо до гарбуза яйце, борошно, манку, сіль та перець. Перемішуємо до однорідної маси.
- Залишаємо на 15 хвилин, щоб манка набухла.
- Розігріваємо духовку до 190 градусів.
- Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо олією.
- Формуємо котлети з гарбузової маси та викладаємо їх на пергамент.
- Випікаємо у духовці 20 хвилин.
- Потім перевертаємо котлети на інший бік та випікаємо ще 10 хвилин.
- Подаємо ситні котлети з гарбуза з яйцем від одеської тітки Сари гарячими зі сметаною або іншим соусом на смак.
Рекомендації
- Для приготування котлет краще використовувати гарбуз із щільною м'якоттю.
- Якщо гарбуз занадто водянистий, можна додати трохи панірувальних сухарів.
- Щоб котлети були соковитішими, можна додати в них трохи тертого сиру або натертої моркви.
- Час приготування котлет може змінюватись в залежності від потужності духовки.
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами
Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами