Гриби виходять справжніми смаколиками – гострими, ароматними та насиченими.
Отже, вам знадобляться такі інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Печериці свіжі – півкілограма
- Біле сухе вино – 100 мл
- Часник – 5 зубчиків
- Петрушка
- Сіль - 1 чайна ложка
- Цукор – 1 чайна ложка
- Оцет бальзамічний – 10 мл
- Оливкова олія – 50 мл
Тепер перейдемо до кроків приготування:
- Почнемо із грибів. Вимийте їх, звільніть від зайвих частин і наріжте скибочками.
- Розігрійте оливкову олію та обсмажте печериці на сковороді. Додайте біле вино і тушкуйте, доки вся рідина не випарується - це займе приблизно 10 хвилин.
- Дрібно наріжте свіжу петрушку.
- Часник також дрібно наріжте чи натріть на дрібній тертці.
- Приготуйте маринад: змішайте сіль, цукор, оливкову олію, бальзамічний оцет, часник та петрушку.
- Покладіть обсмажені гриби в приготований маринад і заберіть у холодильник. Через 2 години страва буде готова до подачі. Але пам'ятайте, чим довше гриби просочуються в маринаді, тим більш насиченим і смачним буде результат.
Приємного апетиту, і насолоджуйтесь цією прекрасною стравою!
Читайте також: