Курячі шлуночки по-корейськи – це недорогий та поживний продукт, який можна приготувати різними способами. Ця пікантна страва з яскравим смаком стане чудовим варіантом для святкового столу чи сімейної вечері.

Докладніше про те, як приготувати курячі шлуночки по-корейськи, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування курячих шлуночків по-корейськи нам знадобиться:

  • 500 г курячих шлунків
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 болгарський перець
  • 1 чайна ложка спецій для корейської моркви
  • 1 чайна ложка спецій для корейської кухні
  • 1 зубчик часнику
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 столова ложка оцту
  • 1 столова ложка кунжуту
  • Зелень для прикраси (за бажанням)

Спосіб приготування курячих шлуночків корейською:

  1. Ретельно промийте курячі шлунки для приготування курячих шлуночків по-корейськи, видаліть жир і плівку. Покладіть шлунки в каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну, посоліть та варіть на повільному вогні близько 30 хвилин.

  2. Поки варяться шлунки, підготуйте овочі для курячих шлуночків корейською. Моркву очистіть та наріжте брусочками. Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Болгарський перець очистіть від насіння та плодоніжки та наріжте соломкою.

  3. На розігрітій сковороді з олією обсмажте цибулю та моркву з 1 чайною ложкою спецій для корейської моркви протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.

  4. Додайте болгарський перець і обсмажуйте овочі ще 2-3 хвилини. Потім вогонь зменште, накрийте кришкою сковороду і тушкуйте овочі на повільному вогні близько 10 хвилин.

  5. Готові шлунки остудіть і наріжте соломкою.

  6. Додайте шлунки до овочів у сковороді, всипте 1 чайну ложку спецій для корейської кухні, ретельно перемішайте і готуйте приблизно 2 хвилини.

  7. Пропустіть часник через прес або натріть на дрібній тертці. До соєвого соусу додайте цукор, оцет, часник і кунжут. Отриманою сумішшю залийте курячі шлунки з овочами. Додайте дрібно нарізану зелень, перемішайте.

  8. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте курячі шлунки з овочами на повільному вогні ще 2-3 хвилини.

Подавати курячі шлунки корейською можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

Читайте також:

Дешево, смачно та швидко: рецепт закусочного листкового салату з кільки в томатному соусі з картоплею та морквою

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами

Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами