Рецепт печива Горіхи зі згущеним молоком:

Інгредієнти (на 6 порцій):

Для тіста:

Борошно – 3 склянки.

Вершки - 100 мл.

Вершкове масло – 250 г.

Цукор – 1/2 склянки.

Харчова сода – 1/2 ч. л.

Оцет – 1/2 ч.л. л.

Для крему:

Варене згущене молоко – 380 г.

Вершкове масло – 100 г.

Інструкції:

Приготуйте тісто:

Змішати сметану, олію, цукор, соду (погашену оцтом!).

Додайте борошно і замісіть м'яке тісто.

Сформуйте з тіста кульки діаметром приблизно 2 см.

Змастіть форму для горішком рослинним або вершковим маслом.

Нагрійте плиту або підключіть до електромережі, якщо у вас електрична гайка.

Випікайте приблизно по 2-3 хвилини з кожної сторони до золотистого красивого кольору.

Як тільки печиво буде готове, дайте йому трохи охолонути і вийміть.

Ретельно збийте згущене молоко і масло міксером до однорідної маси.

За бажанням: додайте в крем будь-які подрібнені горіхи, які вам подобаються.

Наповніть половинки печива кремом.

Дайте йому вбратися.

З'єднайте половинки печива разом і залиште на ніч, щоб вони просочилися.

Примітка.

Якщо у вас немає форми для фундука, з приготовленого тіста можна сформувати кульки, розрівняти верх, випекти, потім заповнити поглиблення кремом.

Читайте також:

Справжня одеська хитрість: як правильно розігрівати олію на сковороді, щоб вона не бризкала по всій плиті

Вам заздритиме все село: як виглядає Mercedes, створений для перевезення картоплі та буряків

Українців попередили про схему крадіжки їхніх земель: як це роблять і що треба знати