Шпроти в крабових паличках – це незвичайне та смачне частування, яке можна запропонувати гостям на новорічному столі.

Для приготування цієї закуски вам знадобляться такі продукти на 15 порцій:

  • Крабові палички – 350 г
  • Шпроти в олії (з консерви) – 1 банка
  • Плавлений сир – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль та чорний перець - за смаком

Отже, перейдемо до приготування цієї оригінальної закуски:

  1. Варіть яйця протягом 8 хвилин, потім охолодіть та очистіть від шкаралупи.
  2. Розморозьте крабові палички природним чином та розгорніть їх по шву.
  3. Натріть плавлений сир на великій тертці, що зручно зробити, попередньо поставивши його в морозильну камеру на деякий час.
  4. Також терті на великій тертці відварені яйця додають начинку.
  5. У глибокій мисці ретельно змішайте тертий сир, яйця, майонез, приправте сіллю та чорним перцем до смаку. За бажанням можна додати пресований часник для більш насиченого смаку.
  6. Розкладіть крабову паличку на плоскій поверхні і рівномірно розподіліть на ній приготовану начинку із сиру, яєць та майонезу. Покладіть зверху шпроту.
  7. Поверніть крабову паличку з начинкою і шпротою в рулет і проробіть те ж саме з інгредієнтами, що залишилися.
  8. Готові рулетики накрийте харчовою плівкою і помістіть у холодильник на кілька годин, щоб закуска добре просочилася.
  9. Подавайте шпроти у крабових паличках на святковий стіл, і у вас вийде чудова страва, яка порадує всіх гостей!

Приємного апетиту та щасливого нового року!

Читайте також: