Макарони з курячими сердечками та грибами - це класична страва, яка знайома багатьом із нас. Воно смачне, ситне та досить просте у приготуванні.

Докладніше про приготування макаронів з курячими серцями й грибами читайте в нашому матеріалі.

Для приготування макаронів з курячими серцями й грибами нам знадобиться:

  • 300 г курячих сердець
  • 300 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 100 г сметани
  • 1/3 ч. ложки солі
  • 1/4 ч. ложки чорного перцю
  • 1 пучок базиліка
  • 1,5-2 л води
  • 1 ч. ложка соли

Спосіб приготування макарон з курячими серцями та грибами:

  1. Курячі серця для макарон з курячими серцями й грибами очистити від судин і зайвого жиру, розрізати на дві частини.
  2. Шампіньйони промити, обсушити та розрізати на 3-4 частини для макарон з курячими серцями та грибами.
  3. Цибулю та часник очистити й дрібно нарізати для макарон з курячими серцями та грибами.
  4. У глибокій сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю протягом 2-3 хвилин.
  5. Додати до цибулі гриби та часник і обсмажувати ще 5 хвилин.
  6. Додати до грибів курячі серця та влити 50-100 мл води.
  7. Накрити сковороду кришкою та гасити на невеликому вогні 20 хвилин.
  8. Через 20 хвилин додати сметану, сіль та перець. Перемішати.
  9. Гасити ще 5 хвилин.

Приготування макаронів:

  1. У каструлі закип'ятити воду, додати сіль та макарони для макаронів з курячими серцями та грибами.
  2. Варити макарони згідно з інструкцією на упаковці.
  3. Готові макарони відкинути на друшляк, дати стекти воді.

Складання страви за рецептом макарон з курячими серцями та грибами:

  1. Відварені макарони додати в сковороду з курячими серцями та грибами.
  2. Перемішати.
  3. Всипати базилік.
  4. Перемішати.
  5. Прогріти ще 2 хвилини.

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві

Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою