Макарони з курячими сердечками та грибами - це класична страва, яка знайома багатьом із нас. Воно смачне, ситне та досить просте у приготуванні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування макаронів з курячими серцями й грибами читайте в нашому матеріалі.
Для приготування макаронів з курячими серцями й грибами нам знадобиться:
- 300 г курячих сердець
- 300 г печериць
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 100 г сметани
- 1/3 ч. ложки солі
- 1/4 ч. ложки чорного перцю
- 1 пучок базиліка
- 1,5-2 л води
- 1 ч. ложка соли
Спосіб приготування макарон з курячими серцями та грибами:
- Курячі серця для макарон з курячими серцями й грибами очистити від судин і зайвого жиру, розрізати на дві частини.
- Шампіньйони промити, обсушити та розрізати на 3-4 частини для макарон з курячими серцями та грибами.
- Цибулю та часник очистити й дрібно нарізати для макарон з курячими серцями та грибами.
- У глибокій сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю протягом 2-3 хвилин.
- Додати до цибулі гриби та часник і обсмажувати ще 5 хвилин.
- Додати до грибів курячі серця та влити 50-100 мл води.
- Накрити сковороду кришкою та гасити на невеликому вогні 20 хвилин.
- Через 20 хвилин додати сметану, сіль та перець. Перемішати.
- Гасити ще 5 хвилин.
Приготування макаронів:
- У каструлі закип'ятити воду, додати сіль та макарони для макаронів з курячими серцями та грибами.
- Варити макарони згідно з інструкцією на упаковці.
- Готові макарони відкинути на друшляк, дати стекти воді.
Складання страви за рецептом макарон з курячими серцями та грибами:
- Відварені макарони додати в сковороду з курячими серцями та грибами.
- Перемішати.
- Всипати базилік.
- Перемішати.
- Прогріти ще 2 хвилини.
Читайте також:
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою