Отже, щоб приготувати солону капусту по-корейськи, потрібні будуть такі продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- капуста;
- морква;
- сіль;
- Приправа з гострого червоного перцю та часнику
Порізати качан на сегменти.
Поставити вантаж, вся капуста має бути під водою.
Можна покласти зверху плоску тарілку та поставити на неї пластикову 3-літрову пляшку. Залишити все на три дні у кімнаті.
Моркву натерти на тертці корейської і змішати з приправою. Якщо в цей час року зі свіжим гострим перцем напруги, то можна обійтися сухим червоним меленим перцем. Звичайно, пропорції підігнати потрібно до смаку.
Пачка (50 г) гострої паприки + пара головок часнику + 3 столові ложки солі = має бути достатньо.
Сегменти капусти перекласти морквою і ретельно утрамбовуючи, скласти у банку.
У воді (з-під крана) розвести сіль на смак - не пересол, в міру, і залити капусту, щоб покрилася повністю. Залишити ще на три дні в кімнаті, потім - поставити солону капусту в прохолодне місце.
Читайте також:
Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"
Запах буде просто жахливий: у якому посуді в жодному разі не можна готувати квашену капусту