Отже, щоб приготувати солону капусту по-корейськи, потрібні будуть такі продукти:

  • капуста;
  • морква;
  • сіль;
  • Приправа з гострого червоного перцю та часнику

Порізати качан на сегменти.

Скласти у ємність. У воді (під крана) розвести сіль, не шкодуючи, і залити капусту.

Поставити вантаж, вся капуста має бути під водою.

Можна покласти зверху плоску тарілку та поставити на неї пластикову 3-літрову пляшку. Залишити все на три дні у кімнаті.

Моркву натерти на тертці корейської і змішати з приправою. Якщо в цей час року зі свіжим гострим перцем напруги, то можна обійтися сухим червоним меленим перцем. Звичайно, пропорції підігнати потрібно до смаку.

Пачка (50 г) гострої паприки + пара головок часнику + 3 столові ложки солі = має бути достатньо.

Сегменти капусти перекласти морквою і ретельно утрамбовуючи, скласти у банку.

У воді (з-під крана) розвести сіль на смак - не пересол, в міру, і залити капусту, щоб покрилася повністю. Залишити ще на три дні в кімнаті, потім - поставити солону капусту в прохолодне місце.

Читайте також:

Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"

Запах буде просто жахливий: у якому посуді в жодному разі не можна готувати квашену капусту

Раніше їх загортали в папір і продавали в кожній електричці: рецепт ідеальних пиріжків з капустою із листкового тіста