Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Фарш - 450-500 грам (свинячий)
- Цибуля ріпчаста - 100-120 грам
- Спеції – за смаком
- Кефір - 0,5 л.
- Яйце – 4 штуки
- Борошно - 360 грам
- Сода – 1 чайна ложка без гірки (або розпушувач)
- Цукор – 1 десертна ложка
- Сіль за смаком
- Олія - для смаження
Цибулю потрібно очистити, порізати дрібним кубиком і обсмажити буквально пару хвилин на олії до м'якості та легкої золотистості.
Готову цибулю додаємо до фаршу, солимо, перчимо і присипаємо спеціями – дуже смачно виходить, якщо додати пів чайної ложки провансальських трав.
важливо!
- Фарш беріть хороший, жирненький, не сухий.
Борошно просіяти разом із содою чи розпушувачем. Яйця трохи збити вилкою, додати половину кефіру, борошно, сіль, цукор і розмішати тісто без грудок. Долити кефір, що залишився, і ще раз добре розмішати.
На розпечену сковороду з невеликою кількістю олії викладаємо ложку тіста, розподіляємо фарш, зверху ще ложку тіста і смажимо на невеликому вогні хвилини три-чотири до рум'яності. Потім перевертаємо, робимо мінімальний вогонь, закриваємо кришкою та смажимо ще 5 хвилин.
Читайте також:
Раніше їх продавали в кожному поїзді: рецепт "ледачих" соковитих біляшів на кефірі
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем
Раніше такі продавали прямо на зупинках: рецепт пишних м'ясних біляшів на кефірі "Ностальгія"