Хочете урізноманітнити свій обід чи вечерю? Спробуйте приготувати частування в стилі італійської кухні - котли відбивні по-італійськи. Золотиста і хрумка скоринка з соковитим м'ясом усередині - це ідеальне поєднання, яке сподобається всім любителям м'ясних страв. Зі смаком і ароматом свіжої зелені, а також щедрим додаванням сиру, ці відбивні стануть справжнім частуванням для вашого столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування відбивних котлет із сиром по-італійськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування відбивних котлет із сиром по-італійськи нам знадобиться:
Свинина (карбонат) – 600 г | ||
Яйце куряче - 1 шт. | ||
Сир твердий - 100 г | ||
Суміш спецій - за смаком | ||
Перець чорний мелений – 0,5 ч.л. | ||
Зелень петрушки – 20 г | ||
Сухарі панірувальні - 50 г | ||
Олія - 30 мл | ||
Сіль за смаком |
Спосіб приготування відбивних котлет із сиром по-італійськи:
1. Спочатку промийте м'ясо і витріть серветкою до суха для відбивних котлет з сиром по-італійськи. Потім наріжте його впоперек волокон на порційні шматки пластинами завтовшки близько 1-1,5 см.
2. Покладіть м'ясо в миску чи дошку і накрийте харчовою плівкою, чи целофановим пакетом. Потім акуратно відбийте його з обох боків для відбивних котлет із сиром по-італійськи.
3. Збийте яйце в мисці для відбивних котлет із сиром по-італійськи.
4. Натріть сир на великій тертці для відбивних котлет із сиром по-італійськи.
5. Поріжте свіжу зелень для відбивних котлет із сиром по-італійськи.
6. Додайте спеції та сіль за смаком у яйце і злегка збийте.
7. Поперчіть та посоліть відбивні, а потім зануріть їх у яєчну суміш, щоб вони повністю покрилися.
8. Потім обваляйте котли відбивні в сухарях, забезпечуючи рівномірне покриття з обох боків.
9. Розігрійте олію на сковороді й помістіть на неї відбивні котлети з сиром по-італійськи.
10. Обсмажте відбивні з двох боків до отримання золотистої скоринки. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою сковороду і доваріть котлети ще 2 хвилини.
11. Ваші котли відбивні по-італійськи готові до подачі на стіл. Смачного!
Читайте також:
Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею
Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами
Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру