Смачний та ароматний пиріг з мойвою – це чудова страва, яку можна приготувати з мінімальним набором інгредієнтів. Для початку нам знадобляться дріжджі, цукор, кип'ячена вода, олія, свіжоморожена мойва, цибуля, сіль і перець.

Докладніше про приготування пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею нам знадобиться:

Спосіб приготування пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею:

Для початку замішуємо тісто для пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею, змішуючи борошно з дріжджами, сіллю та кип'яченою водою. Отримане тісто ставимо підніматися в тепле місце для пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею.

Коли тісто піднімається, готуємо інші інгредієнти для пирога зі свіжомороженою мойвою і цибулею. Ріжемо цибулю кільцями або півкільцями і відчищаємо мойву, видаляючи хребет.

На лист, попередньо змащений маслом, викладаємо перший шар тіста. Потім викладаємо рибу, посолену та поперчену, а також цибулю. Закриваємо пиріг зі свіжомороженою мойвою та цибулею другим шаром тіста, робимо невелику дірку в центрі та змащуємо його яйцем.

Тепер пиріг зі свіжомороженою мойвою та цибулею готовий для випічки. Потрібно поставити його в розігріту духовку і запекти до золотистої скоринки. Коли пиріг зі свіжомороженою мойвою та цибулею буде готовий, можна дістати його та насолоджуватися його ароматом та смаком.

Цей пиріг зі свіжомороженою мойвою та цибулею є чудовим варіантом для сімейної вечері чи вихідного дня. Він має неповторний смак мойви, що поєднується з ароматом цибулі і хрусткою скоринкою тіста. Спробуйте приготувати цей пиріг і порадуйте своїх близьких смачною та оригінальною стравою.

Читайте також:

Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами

Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру

Ну прямо як у ресторані: рецепт ситних українських дерунів із фаршем та сиром