Це легка та смачна страва, яку можна приготувати як для себе, так і здивувати гостей на вечірці. Фаршировані помідори - це ідеальний варіант для тих, хто хоче поїсти ситно, при цьому отримати багато корисних вітамінів і мінералів.

Докладніше про те, як приготувати помідори, фаршировані яйцями та шинкою, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування помідорів, фаршированих яйцями та шинкою, нам знадобиться:

  • Помідори 3 штуки
  • Сіль за смаком
  • Шинка 50-60 г
  • Рікотта 50 г
  • Спеції до смаку
  • Яйця 3 штуки
  • Зелена цибуля за смаком

Спосіб приготування помідорів, фаршированих яйцями та шинкою:

Для початку приготування помідорів, фаршированих яйцями та шинкою, візьміть помідори та зріжте їх верхівки. За допомогою чайної ложки видаліть м'якоть із помідорів і злегка посоліть овочі для помідорів, фаршированих яйцями та шинкою.

Після цього візьміть шинку і наріжте її на дрібні шматочки для помідорів, фаршированих яйцями та шинкою. Покладіть ці шматочки всередину помідорів разом із рикоттою та спеціями. Виберіть спеції відповідно до вашого смаку та уподобань.

Тепер акуратно розбийте яйце у ​​кожен помідор. Це надасть страві додаткової соковитості та поживності.

Потім запікайте фаршировані помідори в розігрітій до 200 °C духовці приблизно протягом 20 хвилин. Цей час зазвичай достатньо, щоб помідори стали м'якими та ароматними, а начинка добре поєдналася.

Перед подачею посипте помідори, фаршировані яйцями і шинкою, свіжою зеленою цибулею. Це додасть свіжості та апетитного зовнішнього вигляду вашим фаршированим помідорам. Смачного!

Читайте також:

Всі будуть думати, що ви замовили це в ресторані: рецепт бурякових оладок зі скумбрією

За смаком прямий як у бабусь на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та лимона

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі