Це проста страва, яку можна використовувати як закуску або основну страву на сніданок, обід чи вечерю. Коржики виходять хрусткими зовні та соковитими всередині завдяки поєднанню свіжої зелені та ароматного сиру. Готувати ці коржики дуже просто і вимагає небагато часу.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді нам знадобиться:

- Зелень (кріп, петрушка або інша на ваш вибір) - достатня кількість (наприклад, близько 50-100 грам)
- Сир фета або бринза - необхідна кількість (наприклад, близько 100 грам)
- Тісто - 3 рівні частини (грамова маса залежить від типу тіста, яке ви використовуєте)
- Борошно - для посипання стільниці та скатки (кілька столових ложок)

Спосіб приготування страви за рецептом турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді:

Ретельно промийте і обсушіть зелень, наприклад, кріп і петрушку, але ви можете використовувати будь-яку іншу зелень на ваш смак для турецьких коржів з сиром і зеленню. Дрібно наріжте зелень, а сир фета чи бринзу розламайте на невеликі шматочки.

Вийміть тісто з холодильника, трохи помістіть його і розділіть на три однакові частини для турецьких коржиків із сиром та зеленню.

Сформуйте з кожної частини тесту кульку для турецьких коржиків із сиром та зеленню.

Посипте стіл і скатку борошном, і акуратно розкотіть кожну кульку в тонкий пласт з діаметром близько 30 см. На кожному пласті потрібно розподілити третину зелені та шматочки сиру фета для турецьких коржиків із сиром та зеленню .

Потім акуратно загорніть верхній та нижній край тіста, як показано на фото. Намагайтеся робити це обережно, щоб не порвати тонке тісто для турецьких коржиків із сиром та зеленню.

Потім загорніть лівий і правий край, створюючи щось на зразок конверта. Так само сформуйте й інші коржики. Обсмажте коржі на розігрітій сковороді по 4-5 хвилин із кожного боку. Зазвичай ці коржі готують без олії, проте, якщо хочете, можна трохи змастити сковороду олією. Готові коржики можна змастити вершковим маслом. Коржики готові до вживання! Смачного!

Читайте також:

Рецепт гарбузової ікри з солодким перцем і морквою, якою ви захоплюватиметеся взимку

Хитрість, про яку не всі знали: як без проблем зняти листя з капусти для голубців

Такої однієї вистачить на всю родину: рецепт великої котлети німецькою