Драники з м'ясом у горщику - це смачна, ситна страва, яка відмінно підійде до обіднього столу або вечері. Особливо смачно вживати у гарячому вигляді зі сметаною.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування драників у горщику візьмемо такі продукти:
- 500 г м'яса (свинина, яловичина, куряче філе);
- 1-2 цибулини;
- рослинна олія для смаження;
- 200 мл сметани.
Драники:
- 1 кг картоплі;
- 2-3 ст.л. муки;
- 2 яйця;
- сіль перець.
М'ясо нарізати невеликими шматочками та обсмажити до рум'яності.
Картоплю вимити, очистити і натерти на дрібній терці. Злити зайву рідину.
Залити сметанним соусом в якому смажилося м'ясо і потомити в духовці 15 хвилин при низькій температурі (приблизно 120 градусів)