Щоб приготувати ситну вечерю під назвою "М'ясо під снігом", знадобляться такі продукти:

  • свинина 1 кг (як на шашлик);
  • цибуля ріпчаста 0,5-1 штуки;
  • масло рослинне 50 міллілітров;
  • спеції для м'яса - 1 чайна ложка;
  • гірчиця 1 чайна ложка;
  • сіль за смаком;
  • йогурт грецький 150 грам;
  • яйце куряче 2 штуки;
  • гірчиця 1 чайна ложка; лимонний сік 0,5 чайних ложки; цукор - щіпка; сіль за смаком.

М'ясо добре помийте і очистите від плівки. Його потрібно нарізувати досить крупними шматками, додати спеції, сіль за смаком, гірчицю і ретельно все перемішати, щоб кожен шматочок був в маринаді.

Цибулю очистыть та помийте. Її необхідно нарізати півкільцями і теж додати до м'яса. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на 7-8 годин. Можна маринувати до доби.

Мариноване м'ясо дістаємо з холодильника, цибулю викидаємо, а м'ясо обсмажуємо на рослинній олії з двох сторін до готовності і рум'яної скориночки! Саме смажимо, а не гасимо! Смажене м'ясо викладаємо у форму для запікання.

Сирі яйця ділимо на білки і жовтки. Жовтки перемішуємо вилкою з йогуртом, гірчицею, лимонним соком, сіллю і цукром. Білки збиваємо з щіпкою солі до міцних піків. Поливаємо м'ясо соусом.

Потім на кожен шматочок викладаємо "снігову шапку" і ставимо в розігріту на максимум духовку (приблизно 250 градусів) на 15-20 хвилин, щоб "сніг" зарум'янився!

Наше м'ясо "під снігом" готове! Дуже смачно! Зверху снігова шапка, а на дні "омлет" з йогурту і жовтків.

Читайте також:

Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

"Осіння насолода": рецепт найніжнішого м'яса, запеченого з гарбузом у духовці

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись