складові
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Гарбуз 250 г
- Цибуля 1 штука
- Часник 2 зубчики
- Курячий фарш 800–900 г
- Яйце 1 штука
- Сіль 1 ч. ложка
- Перець чорний мелений за смаком
- Борошно 1–2 ст. ложки
- Рослинна олія 2 ст. ложки
- Вода 50–70 мл
Можна додати Манна крупа 2-3 ст. ложки
Гарбуз натріть на великій тертці або подрібніть у блендері разом з цибулею і злегка відіжміть. Часник пропустіть через прес.
Змішайте фарш з гарбузом, яйцем, цибулею, часником, сіллю та перцем.
Якщо фарш виходить занадто рідким, додайте трохи манної крупи.
Сформуйте невеликі котлети і злегка обваляйте у борошні. Злегка змочуйте руки водою, щоб не лип фарш.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні.
Обсмажуйте котлети по 5-6 хвилин із кожного боку. Додати трохи води, накрити кришкою і залишити на невеликому вогні ще на 7-10 хвилин.
Читайте також:
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи
Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями
І навіть цілої миски вам буде мало: рецепт рубаних курячих котлет із молодими помідорами