складові

  • Гарбуз 250 г
  • Цибуля 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Курячий фарш 800–900 г
  • Яйце 1 штука
  • Сіль 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Борошно 1–2 ст. ложки
  • Рослинна олія 2 ст. ложки
  • Вода 50–70 мл

Можна додати Манна крупа 2-3 ст. ложки

Гарбуз натріть на великій тертці або подрібніть у блендері разом з цибулею і злегка відіжміть. Часник пропустіть через прес.

Змішайте фарш з гарбузом, яйцем, цибулею, часником, сіллю та перцем.

Якщо фарш виходить занадто рідким, додайте трохи манної крупи.

Сформуйте невеликі котлети і злегка обваляйте у борошні. Злегка змочуйте руки водою, щоб не лип фарш.

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні.

Обсмажуйте котлети по 5-6 хвилин із кожного боку. Додати трохи води, накрити кришкою і залишити на невеликому вогні ще на 7-10 хвилин.

Читайте також:

Їх будуть розхоплювати виделкою прямо зі сковорідки: рецепт незвичайних ніжних котлет із курячих сердець

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи

Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями

І навіть цілої миски вам буде мало: рецепт рубаних курячих котлет із молодими помідорами