У вас є шматочки свіжого курячого м'яса і хочеться приготувати щось смачне та апетитне? Ми знаємо рецепт соковитої курки по-японськи, який дозволить вам створити неповторну страву.

Детальніше про те, як приготувати страву за рецептом соковитої курки по-японськи читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом соковитої курки по-японськи нам знадобиться:

курка (краще філе, але можна взяти і стегенця або крильця) 500 років
куряче яйце 1 шт
крохмаль, борошно – по 2 ст.л.
горілка (в ідеалі саке) 20 гр
соєвий соус 2 ст.л.
часник 2 зубчики
сіль за смаком
олія для смаження

Спосіб приготування соковитої курки по-японськи:

Куряче м'ясо для соковитої курки по-японськи нарізаємо на невеликі шматочки приблизно 7 см.

Приготуємо соусну суміш для соковитої курки по-японськи в мисці, де розбиваємо яйце і додаємо крохмаль, борошно, соєвий соус, горілку і трохи солі.

Суміш, що вийшла для соковитої курки по-японськи, повинна бути щось середнє між кляром і маринадом. Шматки курки поміщаємо в цю суміш для соковитої курки по-японськи і залишаємо на приблизно сорок хвилин для просочування.

Потім, розігріваємо сковороду з олією і смажимо наші шматочки курки з обох боків. Важливо пам'ятати, що вогонь повинен бути середнім, щоб курка для соковитої курки по-японськи не стала жирною при слабкому вогні або не залишилася сирою всередині при сильному вогні.

Кожну сторону смажимо близько 7 хвилин, поки м'ясо не набуде красивого коричнево-золотистого кольору для соковитої курки по-японськи.

Можна подавати цю соковиту курку по-японськи з рисом або з будь-яким іншим гарніром, у тому числі з картопляним пюре.

Читайте також:

Ніжніше ви не куштували: рецепт фаршированих баклажанів з сиром та сиром

Ідеально і під картоплю, і під макарони: рецепт заготівлі з гарбуза та болгарського перцю на зиму

Можна робити щодня: рецепт ситного салату "Матадор" з м'ясом та зеленню, в якому немає жодної краплі майонезу