Для тих, хто не знає, фарширований батон з м'ясом та сиром – це безпрограшний варіант ситно нагодувати домашніх, коли немає часу готувати чи вас весь день не буде вдома.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування страви за швидким рецептом фаршированого батона з м'ясом та сиром нам знадобиться:
- 150 г вершкового масла
- 100 г копченої ковбаси
- 100 г копченого мяса
- 100 г твердого сиру
- 3 яйця
- 2 солодких перцю
- 2 помідори
- 1 бар
- 1 ст. гірчиці
- 1 ч.л. тертого корня хрена
- сіль
З одного боку батона відрізаємо "попку" і відкладаємо її убік. Тепер нам потрібно вийняти м'якуш по всій довжині батона. Для цього беремо невеликий ніж і потроху починаємо вирізати м'якуш, відступаючи приблизно однакову відстань від скоринки. Виймаємо м'якуш в окрему ємність. Чим далі ви заглиблюватиметеся в батон, тим довше ніж потрібно використовувати.
дрібно порізати ковбасу, м'ясо, яйця, сир, перець та помідори.
Розтерти масло|мастило| з|із| сумішшю гірчиці і хрону, додати|добавляти| до нарізаної суміші, посолити і все добре перемішати. Можна додати порізаний на кубики м'якуш батона.
Щільно нафарширувати батон сумішшю і покласти в холодильник перед подачею батон фарширований м'ясом і сиром нарізати скибочками.
Читайте також:
"Лінова італійка": рецепт найшвидшої піци на батоні з сиром, ковбасою та помідорами
Круче будь-яких пирогів: швидкий рецепт фаршированого батона з філе оселедця та яйцями