Якщо ви хочете здивувати своїх рідних чи знайомих чимось смачненьким та незвичайним, рецепт бурякового салату з крабовими паличками – це те, що вам потрібно.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩо нам знадобиться для приготування бурякового салату з крабовими паличками:
2-3 буряка (молоді та ніжні, якщо можливо)
150 г крабових паличок (можна замінити на крабове м'ясо чи імітацію крабового м'яса)
2 яйця
1 невелика цибуля (краще використовувати червону цибулю)
3-4 ст. ложки майонезу
Сіль та перець за смаком
Свіжа зелень (кріп або петрушка) для прикраси (за бажанням)
Приготування бурякового салату з крабовими паличками:
Відваріть буряк до готовності. Для цього вимийте буряки, видаліть хвостову частину і покладіть у каструлю з водою. Варіть на середньому вогні доти, поки буряк не стане м'яким. Час варіння залежить від розміру буряка, зазвичай, це займає близько 30-40 хвилин.
Після варіння остудіть буряки під холодною водою. Потім зніміть шкірку за допомогою ножа і наріжте буряки тонкими півкільцями або невеликими кубиками.
Відваріть яйця до готовності. Охолодіть їх, обдайте холодною водою і очистіть від шкаралупи. Наріжте кубиками яйця.
Наріжте крабові палички тонкими кільцями чи дрібними кубиками.
Дрібно наріжте цибулю.
У великій мисці з'єднайте буряк, яйця, крабові палички та дрібно нарізану цибулю.
Додайте майонез, сіль та перець за смаком.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти до рівномірного розподілу майонезу та приправ.
Перекладіть буряковий салат з крабовими паличками на блюдо сервіровки.
За бажанням прикрасьте свіжою зеленню (наприклад, кропом або петрушкою).
Салат можна подавати відразу або охолодити у холодильнику перед подачею.
Читайте також:
Ви робили це неправильно: як компактно зберігати пакети із магазинів. Лайфхак
Підвищення податків у серпні: хто з українців має заплатити ще більше
Все швидко і без тяганини: як через "Дію" замінити посвідчення водія. Інструкція