Якщо піца займає почесне місце серед твоїх улюблених страв, ми маємо цікавий рецепт.
ІНГРЕДІЄНТИ
  • борошно – 120 г;
  • вода - 60 мл;
  • оливкова олія - ​​1 ст. л. у тісто, 2 ст. л. - для начинки;
  • дріжджі сухі – 1/2 ч. л.;
  • сіль - 1 щіпка;
  • кабачок - 1/2 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • помідори чері – 4-5 шт.;
  • базилік – за смаком;
  • зелень;
  • сир моцарелла у кульках - 1 шт. (Великий).
Отже, для приготування картопляної піци з молодими кабачками та помідорами, потрібно очистити дві картоплини. Далі відварити картоплю у підсоленій воді 15-20 хвилин. Картопля має бути готовою, але не розвареною. Далі натираємо охолоджену відварену картоплю на великій тертці (80 г - трохи менше двох картоплин).
У миску потрібно налити теплу воду, додати сухі дріжджі, оливкову олію (1 ст. л.), щіпку солі. Додати|добавляти| муку|борошно|, замісити тісто. Залишити тісто в теплому місці на 40 хвилин (до збільшення обсягу вдвічі).
Додаємо в тісто натерту картоплю і замішуємо. Залишаємо тісто на 20 хвилин у теплому місці.
Кабачки потрібно вимити, обсушити, нарізати тонкими кружальцями (5-6 мм). Обсмажити кабачки та дві неочищені часточки часнику на сковороді-гриль на невеликій кількості оливкової олії. Остудити кабачки.
Розкачати тісто в круглий пласт і викласти на змащене деко. Викласти на основу піци нарізані помідори чері, обсмажені кабачки, очищений часник і нарізаний. Моцареллу нарізати кружальцями і також викласти на піцу. Посипати базиліком, збризкати оливковою олією, що залишилася.
Випікати піцу потрібно в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 25 хвилин. Прикрасити листочками свіжого базиліка.

Читайте також:

Ніжно та апетитно: рецепт піци з молодих кабачків із сиром та крабовими паличками

Швидко та апетитно: готуємо оладки-піци на кефірі. Простий рецепт

Це навіть краще за піцу: рецепт омлету з молодих кабачків з ковбасою в духовці

Чудова ніжність: рецепт кабачкової піци з бринзою та зеленню