Кабачкова ікра з плавленим сиром – це щось нове у вашому кулінарному арсеналі.

Докладніше про закуску за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром нам знадобиться:

- 2 кабачка
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок петрушки
- 1 плавлений сирок
- 2 столові ложки соняшникової олії
- сіль та перець за смаком
- сушений орегано

Спосіб приготування закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром:

1. Очистіть кабачки для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром від шкірки та обріжте краї. Також очистіть моркву, цибулю та часник. Промийте та обсушіть петрушку для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром.

2. Наріжте цибулю маленькими кубиками для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром. Розігрійте сковороду з олією та обсмажте цибулю на ній близько 1 хвилини, поки вона не стане прозорою.

3. Натріть моркву для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром на великій тертці й додайте в сковороду до цибулі. Обсмажте овочі ще 3 хвилини.

4. Натріть кабачки для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром на великій тертці і перекладіть їх у сковороду до обсмаженої цибулі та моркви. Обсмажуйте овочі на сильному вогні, часто помішуючи, близько 8 хвилин, поки рідина від кабачків не випарується.

5. Подрібніть петрушку та часник для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром. Натріть також плавлений сирок на великій тертці.

6. Додайте подрібнені петрушку, часник і тертий сирок у сковороду до овочів. Приправте сіллю, перцем та сушеним орегано до смаку.

7. Перемішайте всі інгредієнти та готуйте закуску за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром на невеликому вогні протягом 2-3 хвилин до того моменту, поки сир повністю не розплавиться, а суміш не стане густою та однорідною.

8. Перекладіть кабачкову ікру з плавленим сиром у відповідну ємність і дайте охолонути до кімнатної температури.

9. Кабачкову ікру з плавленим сиром можна подавати як на свіжій скибочці хліба, так і на підсмаженому до хрусткої скоринки. Насолоджуйтесь цією смачною стравою!

Смачного!

Читайте також:

Такі вміла готувати лише бабуся: рецепт пишних домашніх біляшів із куркою

Їх захочеться їсти щодня: рецепт котлет із молодих кабачків та солодкого перцю

Справжній порятунок у спеку: рецепт освіжаючого єврейського компоту з лимоном