Приготування апетитних котлет із кабачків із яскравими вкрапленнями болгарського перцю та свіжої зелені – це справжнє задоволення. Ці котлети відрізняються ніжністю, м'якістю та ситністю, а додавання майонезу не тільки поєднує інгредієнти, але й надає їм приємного присмаку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування цієї страви на 8 порцій вам знадобляться такі продукти:
- 210 г молодого кабачка
- 180 г червоного болгарського перцю
- 10 г часнику (2 зубчики)
- 3-5 гілочок свіжої зелені (кріп та петрушка)
- 1 яйце
- 60 г майонезу (2,5 столові ложки)
- 100 г борошна (3-3,5 столові ложки з гіркою)
- 30-45 мл рослинної олії (2-3 столові ложки)
- 1/2 чайної ложки солі (за смаком)
Ось покроковий рецепт приготування котлет:
- Підготуйте усі необхідні продукти. Натріть кабачок на дрібній тертці, очистіть болгарський перець від насіння і наріжте його дрібними кубиками.
- Обріжте стебла петрушки та кропу, подрібніть листочки, а зубчики часнику очистіть та пропустіть через прес.
- Відіжміть кабачок від соку і додайте нарізаний солодкий перець, часник і зелень.
- Вбийте в масу яйце, додайте майонез та сіль, потім всипте борошно. Добре перемішайте, щоб вийшла густа консистенція.
- Розігрійте олію на сковороді і столовою ложкою викладіть туди овочеву масу, надаючи їй форму котлет.
- Смажте котлети на середньому вогні до рум'яності протягом 3-5 хвилин під кришкою. Потім переверніть і смажте ще 3 хвилини до готовності.
І ось ваші котлети з кабачків із болгарським перцем готові! З вказаних інгредієнтів вийде 8 котлет, які неодмінно порадують вас своїм смаком та ароматом.
Читайте також:
У мережі показали майора ТЦК, який любить випити та накидатися на дівчат. Фото
Залийте рис водою та полийте огірки: секрет потужного врожаю. Збиратимете відрами
Він мав на увазі тварин? Шойгу насмішив розповідями про те, як він розбив усі "Леопарди" в Україні