Закуска за рецептом швидких малосольних помідорів, які чудово підійдуть як холодна закуска. Вони приготовлені швидко і мають неповторний смак. Ці помідори є настільки пікантними, соковитими та ароматними, що їх хочеться з'їсти миттєво.

Докладніше про приготування закуски за рецептом швидких малосольних помідорів читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом швидких малосольних помідорів нам знадобиться:

Спосіб приготування закуски за рецептом швидких малосольних помідорів:

Почніть із того, щоб підготувати всі необхідні інгредієнти для закуски за рецептом швидких малосольних помідорів. Відмийте помідори та залиште їх висохнути. Потім розріжте помідори на 2-4 частини.

Очистіть часник від лушпиння і наріжте його тонкими пластинами. Нарізайте зелень для закуски за рецептом швидких малосольних помідорів.

У чисту та стерилізовану банку викладіть шарами помідори, між якими додайте часник, зелень та трохи перцю горошком. Крім того, додайте лавровий лист, щоб надати ароматності.

Для приготування розсолу для закуски за рецептом швидких малосольних помідорів, розчиніть цукор, сіль та оцет у теплій воді.

Влийте розсіл для закуски за рецептом швидких малосольних помідорів у банку з помідорами. Закрийте банку кришкою і залиште її за кімнатної температури на 3-5 годин.

Перед подачею закуски за рецептом швидких малосольних помідорів можна охолодити холодильник протягом години. Тепер ваші унікальні швидкі малосольні помідори готові! Насолоджуйтесь цією смачною закускою!

Читайте також:

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі

Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.

"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували