Закуска за рецептом справжньої баклажанної ікри єврейською є автентичним одеським рецептом, яких зазвичай хвалиться одесити перед своїми друзями. По суті, закуска за рецептом справжньої баклажанної ікри єврейською – це візитна картка кожної одеської господині.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про закуски за рецептом справжньої баклажанної ікри по-єврейськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування закуски за рецептом справжньої баклажанної ікри по-єврейськи нам знадобиться:
Спосіб приготування закуски за рецептом справжньої баклажанної ікри по-єврейськи:
Крок 1: Попередня підготовка закуски за рецептом цієї баклажанної ікри по-єврейськи
- Увімкніть духовку та розігрійте її до температури 200 градусів Цельсія.
- Візьміть свіжі баклажани і наріжте їх подовжньо навпіл. Розкладіть половинки баклажанів на деку і відправте в розігріту духовку.
- Запікайте баклажани в духовці до м'якості приблизно 30-40 хвилин. Перевірте готовність, проколоти вилкою - вона повинна легко проникати у м'якоть. Остудіть запечені баклажани.
Крок 2: Підготовка інгредієнтів для закуски за рецептом цієї баклажанної ікри по-єврейськи
- Охолодіть запечені баклажани, потім видаліть шкірку з м'якоті ножем.
- Візьміть цибулю та часник, очистіть їх від шкірки, а потім ретельно промийте під проточною водою.
- Зваріть яйця круто в окропі протягом приблизно 10 хвилин, потім охолодіть і очистіть їх від шкаралупи.
- Обдайте помідори окропом, щоб зняти шкірку. Потім видаліть шкірку та подрібніть помідори нарізкою.
Крок 3: Приготування закуски за рецептом цієї баклажанної ікри по-єврейськи
- Використовуючи м'ясорубку або блендер, пропустіть через нього запечені баклажани, помідори, яйця, цибулю та часник. Отриману масу перекладіть у глибоку чашу.
Крок 4: Приправи та змішування закуски за рецептом справжньої баклажанної ікри по-єврейськи
- Посолити всі інгредієнти в чаші на свій смак. Додайте трохи рослинної олії та оцту за бажанням. Ці інгредієнти надають ікрі більш насичений смак та аромат.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти у чаші до отримання однорідної консистенції ікри.
Крок 5: Подача до столу закуски за рецептом справжньої баклажанної ікри єврейською
- Баклажанна ікра по-єврейськи готова! Подавайте її до столу на закуску разом із свіжим хлібом, грінками чи тостами.
Така закуска за рецептом справжньої баклажанної ікри по-єврейськи не залишить байдужими справжніх гурманів. Смачного!
Читайте також:
Юшку питимете склянками: рецепт домашнього кролика в грибному соусі
Захочеться їсти ложкою: рецепт ніжного паштету з крабових паличок та сметани
Облизуватимете пальці: рецепт соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі