Багато хто говорить, що в єврейських котлетах намагаються замінити фарш величезною кількістю батона. Насправді, це лише вигадки радянських часів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ справжніх єврейських котлетах м'ясо є у достатній кількості. Єврейські котлети виходять пишними та дуже ситними.
Отже, що нам знадобиться для приготування єврейських котлет:
500 г фаршу (яловичого чи курячого)
1 цибулина, дрібно нарізана
2 зубчики часнику, подрібнені
2 яйця
1/2 чашки панірувальних сухарів або сухарної крихти
1/4 чашки свіжої петрушки, дрібно нарізаної
1/2 чайної ложки гірчиці
Сіль та перець за смаком
Рослинна олія для смаження
Інструкції з виготовлення єврейських котлет:
У великій мисці змішайте фарш, цибулю, часник, яйця, панірувальні сухарі, петрушку, гірчицю, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти поступово змішалися.
Сформуйте із суміші фаршу котлети розміром приблизно з долоню.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.
Обсмажте котлети на сковороді по обидва боки до золотистої скоринки. При жарінні зверніть увагу, щоб котлети були повністю просмажені і не сирі всередині.
Перекладіть готові котлети на блюдо, покрите паперовим рушником, щоб видалити надлишки олії.
Подавайте єврейські котлети гарячими з додатковою порцією свіжої петрушки для прикраси.
Єврейські котлети відмінно поєднуються з картопляним пюре, свіжими овочами чи салатом.
Смачного!
Читайте також:
Ось чому картопля виростає дрібною: названо помилку, яку ви припускаєте кожен сезон
Готуйтеся отримати 14 тисяч на оздоровлення дитини: у яких областях виплатять гроші
Курс долара багатьох здивує: експерти розповіли, чого чекати до кінця року