Смачний та ситний салат "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром стане частим "гостем" не тільки на вашому святковому столі, а й на повсякденному. Чоловік буде дуже задоволений смачним і ситним салатом "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом ситного салату "Спокуса для чоловіка" читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом ситного салату "Спокуса для чоловіка" нам знадобиться:

Печінка куряча - 300 г
Гриби солоні - 200 г
Сир твердий – 150 г
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Майонез (або сметана з гірчицею) – за смаком
Лавровий лист – 1 шт.
Перець запашний горошком – 4 шт.
Перець мелений (за бажанням) - за смаком
Сіль (за потреби) - за смаком
Олія соняшникова - для смаження
Зелень свіжа – для прикраси

Спосіб приготування страви за рецептом ситного салату "Спокуса для чоловіка":

Як приготувати неймовірно смачний і ситний салат "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром, який точно вам сподобається? Для початку приготування смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром, помийте курячу печінку і акуратно видаліть усі зайві плівки, а жовті плями потрібно обов'язково зрізати, щоб уникнути гіркоти.

Потім доведіть воду до кипіння, додавши горошини запашного перцю і лавровий лист. Після цього відправте в киплячу воду курячу печінку і тримайте її у воді на невеликому вогні протягом 10 хвилин. Згорнутий білок, який утворюється на поверхні, потрібно зняти, щоб не зіпсувати смак та зовнішній вигляд смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром

Для подальшого приготування смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром, вийміть відварену курячу печінку і дайте їй трохи охолонути. У цей час для смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром наріжте цибулю кубиками або тонкими кільцями, натріть морквину на великій тертці та подрібніть солоні гриби.

Потім для смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром, наріжте печінку дрібними кубиками й натріть сир на дрібній тертці. На розігрітій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім вийміть її та обсмажте морквину на тій же сковороді. Якщо потрібно, додайте на сковороду ще олії.

Після цього для смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром, додайте на сковороду трохи олії та обсмажте гриби пару хвилин, щоб випарилася рідина. Всі інгредієнти для смачного та ситного салату "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром ретельно перемішайте, додайте дві третини сиру і заправте майонезом або сметаною з половиною чайної ложки гірчиці. Якщо потрібно, смачний і ситний салат "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром додатково посоліть і додайте перець.

Викладіть два кільця різного діаметра на тарілку (якщо немає кулінарних кілець, використовуйте склянку). Розкладіть смачний і ситний салат "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром між кільцями та акуратно вийміть кільця. Посипте готовий салат зі свіжою зеленню і сиром, що залишився.

Цей смачний і ситний салат "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром не тільки багатий смаком і насичений текстурою, але й корисний для здоров'я завдяки енергетичному харчуванню, яке він надає. Смачного! Насолоджуйте смачним та ситним салатом "Спокуса для чоловіка" з курячою печінкою, грибами та сиром!

Читайте також:

Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою

"

Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, який робиться на сковорідці \n

Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць .

"