Ситна яєчня з буряком, помідорами та морквою стане вашим улюбленим варіантом яєчні. При подачі ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою слід подавати холодні льотні напої, і тоді ситна яєчня з буряком, помідорами та морквою буде смачнішою та пікантнішою.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою нам знадобиться:

Яйця – 4 шт.
Помідори – 180 г
Буряк – 85 г (очищена – 70 г)
Морква – 90 г (очищена – 70 г)
Цибуля ріпчаста - 60 г
Кмин мелений - щіпка
Зіра мелена - щіпка
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Олія (для смаження) - 2 ст. ложки (30 мл)
Петрушка свіжа для подачі – 5-6 гілочок (10 г)

Спосіб приготування страви за рецептом ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою:

Щоб приготувати унікальну та неймовірно смачну, ситну яєчню з буряком, помідорами та морквою необхідно акуратно очистити та нарізати буряк, моркву та цибулю тонкою соломкою. Для приготування ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою в сковороді на середньому вогні розігріти олію та обсмажити цибулю, доки вона не стане прозорою, а потім додати моркву та буряк у яєчню з буряком, помідорами та морквою.

Для ситної яєчні з буряком, помідорами і морквою рекомендується перемішувати інгредієнти регулярно, зменшити вогонь і зварити овочеву суміш для ситної яєчні з буряком, помідорами і морквою протягом не більше 10 хвилин, поки овочі для ситної яєчні з підвішують. Нарізані помідори додайте в сковороду та обсмажуйте все разом для ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою.

У ситну яєчню з буряком, помідорами та морквою додамо зіру, кмин, сіль та перець, продовжуючи змішувати всі інгредієнти та роблячи невеликі втиски для яєць лопаткою. Яйця слід акуратно вбити у ці лунки та посипати сіллю.

Знижуємо вогонь і тримаємо яйця для ситної яєчні з буряком, помідорами та морквою на маленькому вогні кілька хвилин, щоб застигли білки. Потім закриваємо сковороду кришкою, щоб довести яйце до готовності приблизно 3 хвилини.

Ситна яєчня з буряком, помідорами та морквою готова. При додаванні в ситну яєчню з буряком, помідорами та морквою чорного меленого перцю та подрібненої петрушки вийде незабутній смак. Тепер залишилося тільки подати ситну яєчню з буряком, помідорами та морквою і насолодитися дивовижним поєднанням ніжного яйця та м'яких овочів, наче створених один для одного.

Читайте також:

Розлітаються за хвилини: рецепт закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником

Ой, ви робите мені апетит: єврейський рецепт соковитих рибних котлет із сиром

Готуємося до Трійці: рецепт швидких яєчних рулетів із сиром та шпинатом