Морквяні котлети – це чудова страва, яка підходить як для вегетаріанців, так і для тих, хто звик їсти м'ясо. Цю страву можна подавати як основну страву або як гарнір до інших страв. На додаток, приготування морквяних котлет не забере багато часу.

Про те, як швидко і просто, а найголовніше смачно приготувати морквяні котлети, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування морквяних котлет нам знадобиться:

Спосіб приготування морквяних котлет:

Для морквяних котлет потрібно відварити рис. Приблизно за 20 хвилин він буде готовим. А моркву можна зварити за 20-25 хвилин. Як тільки рис і морква будуть готові, їх потрібно остудити, щоб продовжувати роботу.

Потім наріжте цибулю дрібними шматочками і підрум'яньте в сковороді з ложкою олії. Як тільки цибуля підрум'яниться, остудіть її.

Наступний крок – натерти моркву на великій тертці. Потім змішайте її з рисом, цибулею та яйцями. Додайте просіяне борошно разом із сіллю і розмішайте суміш ще раз, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.

Формуйте морквяні котлети, надаючи їм бажану форму та розмір. Якщо ви хочете, щоб морквяні котлети були хрусткими, обваляйте морквяні котлети в манці або панірувальних сухарях.

Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Як тільки масло підігріється, обсмажуйте морквяні котлети приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, поки морквяні котлети не стануть золотистого кольору.

Готові морквяні котлети можна подавати до столу. Не забудьте прикрасити морквяні котлети свіжою зеленню або скибочкою лимона. Така смачна та корисна вечеря сподобається всім учасникам сімейної вечері.

Читайте також: