Якщо ви любите прості, але дуже смачні закуски, то ці хрумкі рибні пиріжки - саме те, що вам потрібно!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВони готуються буквально за лічені хвилини, але зникають зі столу ще швидше. Тонкий золотистий лаваш з ніжною рибною начинкою, в якій ідеально поєднуються вершковий сир, ароматний шпинат і солодкий пікантний чилі… Як тут встояти?
Що знадобиться:
- Лаваш – краще взяти тонкий, щоб він гарно засмажився.
- Філе горбуші (200 г) – можна замінити іншою червоною рибою.
- Варене яйце (1 шт.) - Надає м'якість і насичений смак.
- Свіжий шпинат (300 г) – додасть зелену нотку та соковитість.
- Зелена цибуля – для пікантності.
- Сирний сир (50 г) – робить начинку ніжною та кремовою.
- Солодкий соус чилі (15 г) – додасть легку гострину та солодощі.
- Часник, сіль, перець – все до смаку.
- Вершкове масло – для золотистої скоринки.
Як приготувати:
- Розігріваємо сковороду, розтоплюємо трохи вершкового масла|мастила| і злегка обсмажуємо шпинат, щоб він став м'яким і ароматним.
- У мисці розбираємо філе горбуші на шматочки, додаємо до нього подрібнене яйце, зелену цибулю, шпинат, сир, солодкий чилі та спеції. Все добре перемішуємо - начинка повинна бути однорідною і ароматною.
Рибні пиріжки з лаваша, кадр з відео
- Нарізаємо лаваш на довгі смужки. На край кожної смужки викладаємо начинку і згортаємо в апетитні трикутнички (уяви самсу, тільки з лаваша).
- Фіксуємо кінчик тіста, сховавши його всередину і відправляємо пиріжки на розігріту сковороду. Обсмажуємо на вершковому маслі до рум'яної скоринки з обох боків.
Готово! Хрумкі зовні, ніжні та соковиті всередині, ці рибні пиріжки стануть улюбленою закускою на будь-якій вечірці. Подавати їх можна з соусом на основі йогурту або з тим самим солодким чилі.
Читайте також:
Картопляні коржі без жиру: легкий рецепт, який вас здивує, можна їсти замість хліба.
Рецепт картопляного гратена: ніжність вершків, пряний аромат та рум'яна скоринка, від якої не встояти.
Чізкейк з кавою: десерт, який перетворює звичайний день на свято, рецепт.