Хто з нас не любить морквину корейською? Напевно, таких людей немає, або їх дуже мало. І якщо раніше її було важко знайти, то зараз вона буквально у кожному супермаркеті.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяА чи знали ви, що є дещо краще за моркву по-корейськи? Це знаменитий французький салат і ми роздобули для вас рецепт.
Інгредієнти:
- морква - 450 г;
- петрушка — 1,5 ст.л.;
- лимонний сік - 1 ст.л.;
- оливкова олія - 2 ст.л.;
- гірчиця - ½ ч.л.;
- мед - 1/4 ч.л.;
- сіль - ½ ч.л.
Приготування морквяного салату:
1.Для маринаду змішуємо лимонний сік з оливковою олією, гірчицею, медом, сіллю. Натираємо на великій тертці моркву.
2.Шинкуем дрібно петрушку і додаємо до моркви. Туди ж вливаємо заправку та ретельно все перемішуємо.
3.Також у заправку можна додати чорний мелений перець за смаком. Перевага салату в тому, що він не вимагає маринування, його можна одразу подати до столу.
Читайте також:
Оновлений рецепт крабового салату на Новий рік: так вийде ніжніше та пікантніше одночасно.
Ця закуска стане справжнім хітом: рецепт морквяно-сирної намазки – корисно та дуже смачно.
Такий яскравий, соковитий та бюджетний: рецепт салату "Маруся" з грибами.