Тісто листкове дріжджове - 460-500 г
Яйця – 5 шт.
Сир твердий – 50 г
Цибуля зелена - 1 пучок
Черемша - 1 пучок
Кунжут (для посипання пиріжків) – 1-2 ст. ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Яйця вимиваємо та 4 з них заливаємо гарячою водою. Після закипання води зменшуємо вогонь та варимо яйця 10 хвилин, до готовності. З готових яєць зливаємо воду і заливаємо холодною водою для охолодження.
Яйця краще відварити заздалегідь.

Охолоджені яйця очищаємо і нарізаємо кубиками.

Зелену цибулю і черемшу дрібно нарізаємо.

Сир натираємо на великій тертці.

До яєць додаємо цибулю, черемшу та сир. Солимо і перчимо на смак. Перемішуємо начинку.

Включаємо духовку для розігріву до 200 градусів.
Тісто розгортаємо у прямокутний пласт товщиною 2-3 мм. Розрізаємо тісто на квадрати зі стороною 7-10 см.
У центр квадрата з тіста викладаємо начинку. Кути заготовки загинаємо до центру та защипуємо тісто по краю, закриваючи начинку. У центрі заготовки залишаємо невеликий отвір.

Пиріжки викладаємо на лист, змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом.
Випікаємо пиріжки із листкового дріжджового тіста з яйцями, сиром та зеленню в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.