Підготуйте інгредієнти для домашньої шинки з курки:

Куряче філе - 600 г
Курячі стегна - 300 г
Молоко сухое - 2 ст. л.
Яйце - 1 шт.
Соус соєвий – 2 ст. л.
Паприка - 1 ч.л. л.
Спеції для курки – 1-2 ч. л. (за бажанням)
Базилік сухий – 1 ч. л.

З курячого філе зніміть шкіру, наріжте великими шматками і перекладіть у чашу комбайна. Подрібніть філе на однорідний фарш.

Додайте сухе молоко, паприку, базилік, суміш спеції для курки та яйце.

Перемішайте фарш протягом 1-2 хвилини на максимальній швидкості комбайна до отримання гладкої маси.

З курячих стегон зніміть шкіру і видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі шматочки.

Нарізані стегна додайте у фарш із філе і ретельно перемішайте.

Прямокутну форму вистеліть фольгою чи папером. Заповніть форму фаршем та ущільніть його.

Вільними краями паперу/фольги закрийте фарш зверху.