Для приготування оригінальних гарячих сосисок у конвертах потрібен такий набір продуктів:

  • хліб тостовий, скибочка - 8 шт.;
  • оливкова олія - ​​3 ст. л.;
  • орегано сушене - 1 ч. л.;
  • сир – 120 гр;
  • часник, зубчики – 2 шт.;
  • майонез 72% - 2 ст. л.;
  • сосиски - 4 шт.;
  • петрушка, гілочка – 2 г;
  • гірчиця до смаку.

Насамперед розкотіть скибочки хліба качалкою для тіста - так ви додасте їм гнучкість. Зігніть кожну скибочку – два протилежні кути назустріч один одному. Закріпіть зубочистками.

Додайте орегано в миску з оливковою олією та перемішайте.

Викладіть тости на лист, застелений пергаментом. Змастіть їх усередині та зовні оливковою олією. Запікайте при температурі 180 ° C до золотистої скоринки 5-10 хвилин (поки зарум'яняться).

Вийміть зубочистки.

На дрібній тертці натріть сир та часник, перемішайте. Часник можна роздавити пресом. Додати майонез. Добре вимішайте.

В обидва кінці сосиски вставте по зубочистці. Обсмажте сосиски на сухій сковороді з усіх боків. Коли пригнічуються, зніміть їх із сковороди та вийміть зубочистки.

Розріжте кожну сосиску навпіл уздовж.

На нескріплені краї тостів нанесіть намазку сиру. Вирівняйте її вилкою. Далі обережно вставте половинки сосисок у сувої. На місці скріплення куточків закріпіть лист петрушки. Кінчики сосисок, не заховані в хлібі, прикрасьте тоненькою змійкою з гірчиці.

Читайте також:

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Справжній весняний хіт: рецепт салату з молодої капусти з кропивою та сметаною

Його захочеться готувати кожні вихідні: рецепт салату "Картопля по-корейськи"