• Молоко 0.5 л;
  • Вода 200 мл;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Цукор - 3 стол.
  • Ванілін за смаком
Рослинна олія 0,5 стол.
Борошно пшеничне 2.5 склянки
Відмінно доповнює такі млинці начинка з твердого сиру з свіжою зеленню;
  • Твердий сир – 250 грам;
  • зелень кінзи до смаку

Насамперед необхідно спекти млинці.

Для цього в півлітра молока влити 200 мл води.

Збити в круту піну 2 білки. Жовтки розтерти з 3 столовими ложками цукру і додати ванілін, і олії з півсклянки. Цю масу змішати з|із| розведеним молоком.

Акуратно додаємо борошно-2,5 склянки, змішуємо і додаємо збиті білки. Починаємо випікати.

Начинка готується з 250 г твердого сиру, який перетирається через тертку і змішується з рубаною зеленню.

На кожен млинець кладемо начинку, згортаємо конвертом і на лист. Запекти до розплавлення сиру за температури 220 градусів.

Читайте також:

Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів

Рецепт найсмачнішої та правильної начинки з капусти для домашніх пиріжків: ви не пошкодуєте

Ласощі, які самі просять у рот: рецепт картопляних пиріжків з ковбасною начинкою

Ласощі, які вразять кожного: рецепт ніжного краківського сирника з начинкою та легким тестом