- Молоко 0.5 л;
- Вода 200 мл;
- Яйця – 2 штуки;
- Цукор - 3 стол.
- Ванілін за смаком
- Твердий сир – 250 грам;
- зелень кінзи до смаку
Насамперед необхідно спекти млинці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля цього в півлітра молока влити 200 мл води.
Збити в круту піну 2 білки. Жовтки розтерти з 3 столовими ложками цукру і додати ванілін, і олії з півсклянки. Цю масу змішати з|із| розведеним молоком.
Акуратно додаємо борошно-2,5 склянки, змішуємо і додаємо збиті білки. Починаємо випікати.
Начинка готується з 250 г твердого сиру, який перетирається через тертку і змішується з рубаною зеленню.
На кожен млинець кладемо начинку, згортаємо конвертом і на лист. Запекти до розплавлення сиру за температури 220 градусів.
Читайте також:
Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів
Рецепт найсмачнішої та правильної начинки з капусти для домашніх пиріжків: ви не пошкодуєте
Ласощі, які самі просять у рот: рецепт картопляних пиріжків з ковбасною начинкою
Ласощі, які вразять кожного: рецепт ніжного краківського сирника з начинкою та легким тестом