Приготування закусочного млинця – справжнє задоволення, а його вишуканий смак подарує вашому святковому столу особливий шарм.

Цей рецепт не тільки простий у виконанні, але й гарантує чудовий результат. Основа тортика – тонкі млинці на основі молока з додаванням ароматної зелені. Як начинка використовуються свіжі помідори, ароматна цибуля і ніжний твердий сир.

Отже, погляньмо на докладні інструкції та переформулюємо наданий рецепт:

Інгредієнти:

  • 250 г пшеничного борошна
  • 0,5 л молока
  • 3 великі яйця
  • 4 великі свіжі помідори
  • 1 велика цибулина
  • 150-200 г твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • Зелень кропу до смаку
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія для тіста та смаження млинців

Приготування:

  1. Підготовка тіста: У глибокій мисці змішайте яйця з теплим молоком, борошном, що просіює, додайте сіль і пару ложок рослинної олії. Ретельно перемішайте віночком до однорідного тіста.

  2. Доповнення смаку: Дрібно порубайте кріп і додайте його в тісто, забезпечуючи млинцям аромат і свіжість.

  3. Приготування млинців: Випікайте тонкі млинці на попередньо розігрітій сковороді з олією.

  4. Приготування начинки: Натріть твердий сир на середній тертці, поріжте цибулю кільцями та помідори – кружальцями.

  5. Збір торта: На кожен млинець викладайте кружечки помідорів, кілька кільців цибулі і посипте подрібненим сиром. Повторюйте цей процес за шаром.

  6. Особливість середнього шару: Якщо любите гостроту, додайте через часнику пару зубчиків часнику на середній шар.

  7. Запікання торта: Помістіть зібраний торт у розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180°С, даючи сиру розтопитися і з'єднати смакові нотки.

  8. Подача: Наріжте апетитні шматочки торта з млинців із сиром та овочами, розкладіть їх по красивих тарілках.

Смачного!

Читайте також: