Ірландська кухня славиться своїми простими та смачними стравами, приготованими зі свіжих та натуральних продуктів. Однією з таких страв є котлети по-ірландськи.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування котлет по-ірландськи читайте в нашому матеріалі.
Для приготування котлет по-ірландськи нам знадобиться:
- 500 г яловичини
- 100 г бекону
- 2 ст. л. рослинної олії
- Сіль, перець за смаком
- Для гарніру:
- 500 г картоплі
Як приготувати ірландську котлету:
- Яловичина для фаршу для котлет ірландською повинна бути свіжою, без жил і жиру. Промийте м'ясо та наріжте на невеликі шматочки.
- Перекрутити м'ясо через м'ясорубку або подрібнити в блендері для приготування котлет по-ірландськи.
- Добре перемішайте фарш, відбийте його та розділіть на 4 рівні частини.
- Оберніть кожну котлету ірландською смужкою бекону.
- Розігрійте олію на сковороді й обсмажте котлети з двох сторін по 5-10 хвилин.
- Загорніть котлети ірландською у фольгу і доведіть до готовності в духовці при температурі 100 градусів протягом 30 хвилин.
- Для гарніру відваріть картоплю в мундирі, очистіть і обсмажте на жирі, що залишився на сковороді.
- Подавайте котлети ірландською з гарячим гарніром і свіжою зеленню.
Читайте також:
Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки
Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру
Смачніше, ніж будь-яка піца: рецепт швидкого та поживного обіду з яєць з шинкою