Як щодо того, щоб поринути у світ чудових вареників з картоплею та цибулею?
Ця страва вразить вас своїм незвичайним смаком, відмінним від традиційних вареників, але, безумовно, вона стане новим відкриттям.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для тіста:
- Борошно
- Сіль (за смаком)
- Яйце
- Вода
Приготування тіста:
- Процідити борошно в миску, додати сіль і ретельно перемішати.
- Зробимо поглиблення у центрі борошна і розіб'ємо туди яйце, після чого додамо воду.
- Почнемо замішувати тісто вилкою, а потім перейдемо до рук, додаючи борошно поступово.
- Коли тісто припинить прилипати, закінчимо місити, сформуємо кулю, посипаємо борошном і залишимо на столі під серветкою на 30 хвилин.
Приготування начинки:
- Натріть картоплю та цибулю.
- Відіжмемо картоплю, позбудемося зайвої рідини і додамо розтоплене масло, нарізаний кріп, сіль і перець.
Формування вареників:
- Розкочуємо тісто на столі, створимо тонкий пласт.
- Виріжемо кружки і на кожен покладемо трохи начинки.
- Складемо гурток навпіл, защипнемо краї і акуратно загорнемо їх.
- Повторимо із залишками тіста.
Варіння вареників:
- Доведемо воду в каструлі до кипіння, додамо сіль.
- Покладемо вареники та варимо близько 5 хвилин після закипання.
- Подаємо готові вареники зі сметаною.
- Смачного!
Не забувайте, що якість картоплі та її сорт можуть вплинути на кінцевий результат, тому вибирайте свіжі та якісні інгредієнти. Також, кількість борошна може трохи змінюватись, орієнтуйтеся на консистенцію тіста.
Упевнені, у вас вийде чудова страва!