Готування риби з використанням ароматного маринаду це не тільки смачно, але й просто. Ось покроковий рецепт, який дозволить вам створити чудову страву:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 140 г солі
- 1250 мл води
- 4 філе скумбрії
- 500 мл білого винного оцту
- 2 ст. ложки цукрової пудри
- 1 ст. ложка насіння гірчиці
- 1–2 гвоздики
- 1 паличка кориці
- 1 коробочка кардамону
Приготування:
-
Розмочуємо рибу: Розчиніть сіль у літрі води за кімнатної температури. Замочіть філе скумбрії у цьому розчині на три години.
-
Освіжаємо рибу: Після цього злийте розчин, а рибу просушіть паперовими рушниками.
-
Готуємо маринад: У глибокій мисці поєднуйте білий винний оцет із водою, що залишилася. Додайте цукрову пудру, насіння гірчиці, гвоздику, корицю та кардамон.
-
Варим маринад: Доведіть маринад до кипіння і варіть 10 хвилин. Дозвольте йому охолонути.
-
Замочуємо рибу в маринаді: Залийте рибу приготованим маринадом, накрийте кришкою і заберіть у холодильник на 1-2 дні, щоб вона наситилася смаком та ароматом маринаду.
Такий докладний процес приготування забезпечить вам не лише чудовий результат, а й задоволення від створення цієї страви.
Насолоджуйтесь смаком вашої ароматної риби!
Читайте також: