Курячі рулетики з плавленим сиром, беконом та зеленню - це неймовірно смачна страва, яка однозначно стане гідною прикрасою святкового столу. Страва готується просто, а виглядає дуже презентабельно, гідно святкового столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля цього страви знадобляться найпростіші і найзвичніші продукти, які в результаті перетворяться на ідеальну, легку і ніжну закуску. Також їх можна подати як основну гарячу страву.
Отже, для приготування курячих рулетиків з плавленим сиром, беконом і зеленню знадобиться такий набір продуктів:
- куряче філе – 350 г (2 шт.);
- бекон копчений – 50 г (4 шт.);
- сир плавлений – 100 г;
- свіжа петрушка - 25 г (невеликий пучок);
- борошно (для панірування) – 100 г;
- яйця – 2-3 шт.;
- олія рослинна - 30 мл (2 ст.ложки);
- сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком);
- перець чорний мелений - 1/5 ч. ложки.
Петрушка дрібно наріжте і змішайте в мисці з плавленим сиром.
Далі потрібно промити куряче філе під проточною водою і трохи обсушити паперовим рушником. Візьміть гострий ніж і обережно розріжте кожне філе вздовж на дві частини приблизно однакової товщини. Кожну половинку накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте, посоліть і поперчіть.
Змастіть відбиті шматочки сирною сумішшю.
Починаючи з широкого боку філе, згорніть вологими руками щільні рулети. Залишіть рулети на 10 хвилин за кімнатної температури.
Через час увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.
Розріжте кожен рулет поперек на 2 частини і запанируйте з усіх боків у борошні.
У миску розбийте яйця і перемішайте вилкою до однорідності. Зануріть (обмакніть) рулетики в яєчну суміш.
У сковороді розігрійте олію. На середньому вогні обсмажте рулетики з усіх боків до рум'яної скоринки по 3-4 хвилини.
Читайте також:
Всі подумають, що це суші: рецепт рулетиків з лаваша з шинкою та помідорами
Справжні новорічні ласощі: рецепт рулету з яловичини з сиром, запеченого в томатно-винному соусі
Від цієї одеської закуски ви точно не відмовитеся: рецепт рулетиків з лаваша з консервованою рибою