Для того щоб приготувати ніжну мариновану скумбрію (розраховано на 3 порції), дотримуйтесь цих простих кроків:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися-
Підготовка риби:
- Розморозьте скумбрію і акуратно видаліть голову, хвіст і нутрощі.
- Тушку вимийте і наріжте на шматочки приблизно товщиною 1,5 див.
-
Підготовка маринаду:
- Очистіть цибулю і наріжте її тонкими півкільцями.
- У глибокій мисці змішайте воду, олію, оцет, сіль, цукор.
- Додайте нарізану цибулю, кетчуп та горошинки чорного перцю. Добре перемішайте.
-
Кип'ятіння маринаду:
- Доведіть маринад до кипіння та дайте йому закипіти протягом 2 хвилин. Після цього заберіть з вогню.
-
Підготовка ємності для маринування:
- Налийте невелику кількість маринаду на дно ємності, в якій плануєте маринувати рибу.
-
Маринування скумбрії:
- Щільно покладіть нарізані шматочки риби в підготовлену ємність.
- Залийте рибу гарячим маринадом, що залишився.
- Покрийте ємність кришкою і дайте охолонути скумбрії.
- Потім приберіть в холодильник і залиште на добу, щоб риба просочилася ароматним маринадом.
- Вийміть мариновану скумбрію з холодильника, дайте їй піднятися кімнатній температурі та насолоджуйтесь чудовою стравою!
Таким чином, ви створите не тільки смачну, але й неймовірно ароматну страву, якою можна насолоджуватися у будь-який час.
Смачного!
Читайте також: