Шашлик - це одна з найпопулярніших страв на пікніку. Однак не завжди є можливість приготувати його на багатті або мангалі. В цьому випадку на допомогу приходить мультиварка. З її допомогою можна приготувати смачний та ароматний шашлик у домашніх умовах.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування чудового свинячого шашлику в мультиварці читайте в нашому матеріалі.
Для приготування чудового свинячого шашлику в мультиварці нам знадобиться:
- 1 кг свинини (м'якоть)
- 2 цибулини
- 2 ст. л. столового оцту
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. чорного меленого перцю
- рослинна олія
Спосіб приготування чудового свинячого шашлику в мультиварці:
- М'ясо для свинячого шашлику в мультиварці ретельно промийте, обсушіть і наріжте великими шматками товщиною 4-5 см.
- Цибулю очистіть і наріжте півкільцями для свинячого шашлику в мультиварці.
- У мисці змішайте м'ясо, цибулю, оцет, сіль та перець. Добре перемішайте.
- Накрийте миску кришкою та приберіть у холодильник на 4-8 годин.
- Увімкніть мультиварку на режим "Гарка" або "Випічка". Влийте в чашу мультиварки трохи олії.
- Нанижіть м'ясо на шпажки, чергуючи з цибулею.
- Викладіть шпажки з м'ясом у чашу мультиварки.
- Смажте шашлик у мультиварці 40 хвилин, по 20 хвилин з кожного боку.
- Подавайте свинячий шашлик у мультиварці гарячим.
Додаткові поради:
- Для приготування свинячого шашлику в мультиварці можна використовувати будь-яке м'ясо, але найкраще підходить свинина чи баранина.
- Якщо ви використовуєте мультиварку з функцією "Мультиповар", то можете встановити температуру 180 градусів.
- Щоб шашлик вийшов соковитішим, додайте в маринад трохи майонезу або сметани.
- Якщо ви хочете, щоб свинячий шашлик у мультиварці вийшов більш пікантним, додайте в маринад трохи гірчиці або червоного перцю.
Читайте також:
Навіть одного тазика вам буде мало: старовинний рецепт найсмачніших вареників по-гуцульськи
Від такої смакоти ніхто не відмовиться: рецепт салату з крабових паличок та печінки тріски