Шашлик - це одна з найпопулярніших страв на пікніку. Однак не завжди є можливість приготувати його на багатті або мангалі. В цьому випадку на допомогу приходить мультиварка. З її допомогою можна приготувати смачний та ароматний шашлик у домашніх умовах.

Докладніше про приготування чудового свинячого шашлику в мультиварці читайте в нашому матеріалі.

Для приготування чудового свинячого шашлику в мультиварці нам знадобиться:

  • 1 кг свинини (м'якоть)
  • 2 цибулини
  • 2 ст. л. столового оцту
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • рослинна олія

Спосіб приготування чудового свинячого шашлику в мультиварці:

  1. М'ясо для свинячого шашлику в мультиварці ретельно промийте, обсушіть і наріжте великими шматками товщиною 4-5 см.
  2. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями для свинячого шашлику в мультиварці.
  3. У мисці змішайте м'ясо, цибулю, оцет, сіль та перець. Добре перемішайте.
  4. Накрийте миску кришкою та приберіть у холодильник на 4-8 годин.
  5. Увімкніть мультиварку на режим "Гарка" або "Випічка". Влийте в чашу мультиварки трохи олії.
  6. Нанижіть м'ясо на шпажки, чергуючи з цибулею.
  7. Викладіть шпажки з м'ясом у чашу мультиварки.
  8. Смажте шашлик у мультиварці 40 хвилин, по 20 хвилин з кожного боку.
  9. Подавайте свинячий шашлик у мультиварці гарячим.

Додаткові поради:

  • Для приготування свинячого шашлику в мультиварці можна використовувати будь-яке м'ясо, але найкраще підходить свинина чи баранина.
  • Якщо ви використовуєте мультиварку з функцією "Мультиповар", то можете встановити температуру 180 градусів.
  • Щоб шашлик вийшов соковитішим, додайте в маринад трохи майонезу або сметани.
  • Якщо ви хочете, щоб свинячий шашлик у мультиварці вийшов більш пікантним, додайте в маринад трохи гірчиці або червоного перцю.

Читайте також:

Такого ви точно не куштували: рецепт прозорого холодця по-одеськи, в який закохуються з першої порції

Навіть одного тазика вам буде мало: старовинний рецепт найсмачніших вареників по-гуцульськи

Від такої смакоти ніхто не відмовиться: рецепт салату з крабових паличок та печінки тріски