Якщо ви вирішили зварити суп із м'ясом, то не поспішайте варити бульйон. Перекрутіть м'ясо через м'ясорубку та нафаршируйте макарони. Ще б пак, великі макарони з соковитим фаршем привернуть увагу навіть гурманів і подарують відмінний смак.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНасамперед потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти для супу з фаршированими макаронами:
- фарш м'ясний (свино-яловичий) – 200 г;
- картопля – 300-350 г;
- макарони-черепашки - 200 г;
- яйце (невелике) – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- лавровий лист – 1-2 шт.;
- олія рослинна - 30 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- вода - 2,5 л.
Картоплю нарізати довільно.
У каструлі закип'ятити воду, додати 2 ч. ложки солі (або до смаку). У киплячу підсолену воду відправити картоплю і варити 10-15 хвилин до напівготовності.
М'ясний фарш потрібно посолити, поперчити та збризкати соком лимона, за смаком можна додати приправи для фаршу, а також додати яйце. Перемішати. До речі, начинку можна злегка пробити блендером, щоб стало ніжнішим.
Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на великій тертці.
Обсмажити моркву та цибулю з додаванням олії. Смажити на середньому вогні 3-4 хвилини, до м'якості та прозорості.
Додати в суп овочеву засмажку та лавровий лист. Варити картопляний суп із фаршированими макаронами ще 10 хвилин.
Готовий картопляний суп із фаршированими макаронами розлити по тарілках та подати до столу.
важливо!
- Суп із макаронами потрібно вживати відразу після приготування, інакше при зберіганні такого супу макарони розкисають.
Читайте також:
Миттєво знімає похмілля: рецепт англійського курячого супу з плавленим сиром
Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок
Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт смачного грибного супу по-чеськи з плавленим сиром
Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром